Hírek

Üdvözöljük a Klippan Autoszerviz honlapján!

Szervizünk 1995 óta áll ügyfeleink rendelkezésére.
Teljeskörű javítást vállalunk személygépjárműveken és teherautókon.

  • Autószerelés,
  • Karosszériajavítás,
  • Fényezés,
  • Diagnosztika,
  • Gumijavítás,
  • Autókozmetika,
  • Homokfúvás.

Forduljon hozzánk bizalommal személyesen, vagy akár Online.

Hivatalos Lyoness Partnervállat vagyunk!

 

 

Klippan Ákos egyéni vállalkozó új üzemcsarnokának felépítése

Az új üzemcsarnok építéséről szóló beruházás 131 961 490 forintos uniós támogatást nyert az „Észak-Magyarországi Operatív Program” telephelyfejlesztés pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 260 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházás segítségével a fejlesztések Gyöngyösi telephelyen zajlottak le.

A tevékenységek bővítéséhez a támogatás keretében ingatlan beruházásra volt szükség. Ez az eddigi telephely bővítésével, a Pipis hegyi üzemek területén valósult meg. A fejlesztés célja egy olyan önálló ipari csarnok építése volt, mely teret ad egyrészt az alkatrészgyártásnak, másrészt méretéből és megfelelő belmagasságából adódóan nagyobb tehergépjárművek javítását is lehetővé teszi, ami a régi csarnokban nem volt lehetséges.

Az új tevékenységi kör, az alkatrészgyártás eddig kisebb sorozatokban (néhány ezres) illetve egyedi megrendelések alapján folyt. Egy új, tágasabb és nagyobb csarnok lehetőséget adott a tevékenység felfuttatására. Ezt nagymértékben segítette, hogy a komplex autószerelés szolgáltatáshoz használt kisegítő berendezések: szemcseszóró felületkezelő, festő kabin, mosó, az alkatrészgyártásnál is jól használható eszközök.

A Gyöngyösi telephely fejlesztése a magyar költségvetés, az Európai Unió és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg, melynek köszönhetően jelentősen növekedett a vállalkozás versenyképessége. A projekt segítségével a cég európai színvonalú körülményeket teremtett tevékenységéhez.

[cplw category=”1″ width=”500″ height=”500″ effects=”none” posts_to_show=”10″ time=”1000″ sort_by=”date” excerpt_length=”10″ thumb_width=”150″ thumb_height=”150″ date_format=”Y. F j.” display=”date” order=”desc”]